Velkommen til antik44.dk

cart breadcrumbs image

Velkommen til antik44.dk
17, May 2019

Velkommen til antik44.dk.

Vi er meget stolte af at kunne præsentere vores nye hjemmeside, og samtidig sidens nye navn: antik44.dk.

Antik44.dk erstatter Auktion-Antik, som ellers har været hjemmesidens navn i mange år, men vi syntes det var tid til forandring. Det er godt at nytænke en gang imellem. Det har vi gjort med denne side, hvor vi også har tilføjet nye varegrupper, mere service samt et super lækkert layout. Glæd dig til at bladre gennem vores ca. 1500 antikviteter, og glæd dig til at se alle nyhederne, som hver uge bliver tilføjet.

Vores nye navn Antik 44 er en klar fortsættelse af de øvrige aktiviteter her i den store gamle borgmestergård, hvor vi holder til.

Husnummeret er 44. Her ligger Cafe 44, Forlag 44, Galleri 44 og som det nyeste Antik 44. Du finder os her på internettet og du finder os rent fysisk i vores lille charmerende butik, hvor tingene ikke bare er billeder men noget man kan røre ved .. .. både kigge med øjne .. .. og fingre.

Som noget nyt indfører vi et nyhedsbrev, så du løbende kan holde dig orienteret om nye varer og få nye artikler fra os. Samtidig kan du få rabatter på køb gennem nyhedsbrevet. Du får også mulighed for at deltage i konkurrencer og meget andet.

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at ringe til os. Vi vil forsøge at hjælpe dig det bedste vi kan, blot det ikke lige handler om havearbejde eller andet der ligger udenfor vores felt.

Endnu en gang velkommen til antik44.dk. Vi ønsker dig god fornøjelse.

forfatter

0 kommentarer

You need to choose options for your item

x