FAQ

Breakcumb gallery default

Spørg os

Please type the letters below

Generelt

Sådan administreres din konto og dens funktioner.

Som abonnent på vores nyhedsbrev kan du opnå rabatter, samt få special tilbud og andre kampagne goder. 

Vi har en målsætning om at kunne svare alle vores kunder inden for 24 timer i hverdagene.

Du kan kontakte os via tekst boksen “Spørg os” i venstre hjørne af webshoppen. Eller via henvendelses siden. 

Bestilte varer kan afhentes i hverdage mellem kl 10:00-17:00 (efter forudgående aftale) hos Adelgade 44, 5400 Bogense. 

Du er velkommen til og sende os billeder af dine ting, og vi vil gerne prøve at hjælpe dig bedst muligt med en vurdering. Ved større opgaver påregner vi os honorar. 

Nets benytter sig af 3D Secure som foregår ved at et køb over 450 DKK, skal bekræftes via. en engangskode du får tilsendt som SMS. Du har altid mulighed for at kontakte os på shop@antik44.dk eller på telefon 64 81 22 81.

Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, MobilePay og Paypal. 

Ja. www.antik44.dk overholder ”Loven om Visse Betalingsmidler”. Det betyder blandt andet, at de kortoplysninger, du indtaster på betalingssiden ved køb, sker på en sikker krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Denne kryptering sikrer, at det udelukkende er Nets der har adgang til dine betalingsoplysninger. 

Det koster kun det dine varer koster, og et eventuelt fragtgebyr. Vi betaler de kortgebyrer, der er på transaktionen. 

Vi leverer pakker i hele Danmark og til udlandet. 

Leveringstiden er typisk 1-2 arbejdsdage i Danmark og op mod 5 arbejdsdage i resten af Europa. 

Vi benytter os af GLS samt Bring som leverer pakken til enten adresse eller afhentningssted. 

Ja, du får tilsendt et track & trace nr. via e-mail, når du har gennemført et køb. 

Oplever du problemer med modtagelsen af din ordre, skal du først og fremmest kontakte transportfirmaet du har benyttet. I fald transportfirmaet ikke kan hjælpe kan du kontakte os på shop@antik44.dk eller på tlf 64 81 22 81. Så vil en af vores medarbejdere hjælpe dig hurtigst muligt. 

Du har mulighed for at gemme dine personlige oplysninger med en konto, du slipper derfor for at indtaste dine oplysninger når du skal handle, da det allerede er gemt i din konto. 

Klik på "KONTO" øverst til højre. Du opretter dig med dit navn og din mail-adresse. 

På din profil under "Mine ordrer". 

Oplever du problemer med at logge ind, så kontakt os venligst på shop@antik44.dk eller på tlf 64 81 22 81. Så vil en af vores medarbejdere hjælpe dig hurtigst muligt. 

Dit brugernavn er altid den email-adresse, du har opgivet, da du oprettede din profil. Hvis du er i tvivl, om du er oprettet, kan du kontakte Kundeservice på: shop@antik44.dk eller på tlf 64 81 22 81. 

Hvis du trykker på "KONTO" - finder du menupunktet øverst til højre - du finder et link kaldet "Glemt adgangskode?". Klik på det, og du vil få en email med et link, hvor du kan oprette en ny adgangskode. Du kan altid kontakte os på shop@antik44.dk eller på telefon 64 81 22 81.

Ja købeloven gælder, du kan returnere 14 dages fra modtagelse af varerne, læs venligst vores handelsbetingelser

Hvis din ordre skal annulleres eller ændres, skal du kontakte Kundeservice på shop@antik44.dk eller 64 81 22 81. Oplys venligst dit ordrenummer, når du kontakter os, så hjælper vi dig med at få ændret eller annulleret ordren. Vi gør opmærksom på, at vi af sikkerhedsmæssige årsager desværre ikke kan stoppe din ordre, hvis du har betalt med betalingskort. I dette tilfælde kan du nægte modtagelse af pakken eller sende din pakke retur. 

Ved køb som privat på betalingskort, vil dine penge blive tilbageført/refunderet på din konto hurtigst muligt og max 14 hverdage, efter vi modtager dine materialer retur. 

You need to choose options for your item

x