Ronson

Breakcumb gallery default

Ronson

Ronson Consumer Products Corporation var tidligere baseret i Somerset, New Jersey, USA. Det var en producent af lightere og lighter tilbehør. Zippo Manufacturing Company ejer i øjeblikket de relaterede mærker i USA, Canada og Mexico og producerer fortsat Ronson lightere og Ronsonol brændstof. Ronson International Limited, der er beliggende i Northampton, England, ejer Ronson-mærket i de fleste andre områder i hele verden.

Da der senere blev udviklet teknologiske fremskridt for at tillade fremstilling af et sikkert flintmateriale i 1906, blev Louis Aronsons ambition for en automatisk lommelygter snart en realitet. I 1913 ansøgte Louis Aronson om et patent for en Liter (lettere), som blev godkendt. I 1926 udgav han en ny "Banjo-lighter", der tilbød både tænding og slukning i et enkelt tryk. Det var en stor succes, der efterspurgte en kort overførsel af forsyninger, der ansporede Aronson til patentet og udformet andre produkter omkring opfindelsen, som blev markedsført under mærket Ronson. Under hans ledelse begyndte Art Metal Works at designe prototyper og patenterede flere generationer af tændingsapparater, indtil de endelig ankom til Banjo Lighter. Ronson modtog et eksklusivt patent i 1926 for en ny automatisk lighterlighter, der arbejdede med en hånd, og i 1927 begyndte Ronson at markedsføre den som Ronson De-Light Lighter med sloganet "A flip - og det tændes! det er ude! " Ronsons nye lightere var en succes over hele verden verden over, og snart tilbød virksomheden en række lightere til enhver smag. Som med Art Metal Works-udgangen kræver mange velbyggede og stilfulde, tidlige Ronson-lightere en høj pris på kollektivmarkedet.

Ronson Pisto-Lighter udstillet på 1912 Olympia (UK) bil show på Klaxon stand. [44] Det bestod af et fillignende medlem, der blev udformet pistolens tønde mod en stærk forår, og da udløseren blev presset, blev det frigivet gnidning mod et "flinty stof" indeholdt i hætten, hvor pistolens forside synder være. Denne handling siges at producere en konstellation af gnister tilstrækkelig til at tænde en acetylenlampe i den vildeste vind. På den tid var acetylenbelysning standard for motorkøretøjer. Den lange tønde lavede Pisto-Liter et praktisk valg til at anvende gnister til sværere at nå steder, såsom motorkøretøjer.

Source: Wikipedia

Produkter

Du har ingen produkter

You need to choose options for your item

x